Aftellen geblazen! Bezorg jij jouw vader dit jaar een spectaculaire Vaderdag?

Is jouw vader ondertussen al aan het aftellen tot Vaderdag en heeft hij al tientallen hints laten vallen wanneer het op zijn cadeautjes aankomt? Je bent niet de enige! Aanstaande zondag 21 juni is het namelijk Vaderdag en dan mogen we schoonvaders, bonusvaders en allerlei andere papa’s in heel Nederland een dag lang verwennen. Misschien zet jij jouw vader letterlijk in het zonnetje met een koud biertje in zijn hand of zijn jouw kinderen al wekenlang in de weer met kleurrijke tekeningen om ook dit jaar voor een spectaculaire Vaderdag te zorgen.

Nieuw gereedschap of ontbijt op bed

Voorgaande jaren heb jij jouw vader de meest prachtige geschenken gegeven. Van een zelfgemaakte asbak en schitterende creaties op papier tot een ontbijt op bed en nieuw gereedschap voor in de schuur. Keer op keer heb jij je met liefde voor je oudeheer uitgesloofd en natuurlijk wil jij daar dit jaar ook weer aan tippen! Bovendien heeft jouw vader je leren fietsen, gaf hij een liefdevolle kus op de door hem geplakte pleister nadat je je knie had geschaafd en liet hij zijn zoon maar al te graag zien hoe hij voor het eerst zijn beginnende stoppels moest scheren… Reden genoeg om je vader te laten weten hoeveel hij nog altijd voor je betekent!

Kies voor persoonlijk

Hoe je dat doet? Gelukkig weten wij van Fotoinlijst.nl hoe jij jouw vader ook dit jaar helemaal in de watten legt! Vaders zijn namelijk gek op persoonlijke cadeaus en ook nu we geen asbakken meer kleien zoals op de basisschool, kun je toch ook dit jaar een persoonlijke draai aan jouw geschenk geven. In ons assortiment vind je diverse fotolijsten en volgens ons ook hét perfecte cadeau voor Vaderdag! Want, zeg nou zelf… Wat is er waardevoller dan een persoonlijke, door jou omlijste foto? Wees er snel bij en ontvang ook nog eens 10% korting met de code: VADERDAG2020 wanneer jij jouw bijzondere geschenk voor vrijdag 19 juni 12:00 uur bestelt. Zo bezorg jij jouw (schoon)vader gegarandeerd een spectaculaire Vaderdag!

Winkelwagen
De waardering van www.fotoinlijst.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 112 reviews.
Scroll naar boven