Bezorg jouw vader een onvergetelijke Vaderdag met een unieke foto in lijst!

Misschien heb jij jouw cadeautje al weken geleden uitgedacht en ligt het nu netjes verpakt in de kast te wachten tot het zo ver is, of wellicht schiet het je bij het lezen van dit artikel ineens te binnen dat we alweer halverwege het jaar zijn en dat dit betekent dat Vaderdag bijna voor de deur staat! Op zondag 21 juni mogen wij met z’n allen onze vader, bonusvader of schoonvader in het zonnetje zetten en hem op deze dag extra verwennen, zodat de glimlach niet van zijn gezicht verdwijnt en hij zich geliefder voelt dan ooit.

Bierpakket of klusgereedschap

Hoewel je jouw vader natuurlijk graag verrast met een geschenk, is het toch ieder jaar weer een hele zoektocht naar het perfecte cadeau. Ondertussen ben je wel klaar met het geven van het zoveelste bierpakket of staat zijn schuur al tot de nok vol met allerlei klusgereedschap. Voorgaande jaren ben je er altijd in geslaagd hem een leuk cadeau te geven, maar dit jaar helpen wij je er een schepje bovenop te doen. Bovendien weten wij van Fotoinlijst.nl als geen ander dat ook vaders hartstikke blij worden van een waardevolle foto in lijst.

Perfecte lijst

Waarschijnlijk zijn er tientallen leuke foto’s te vinden van jou met je vader, een gezellig familiekiekje of een foto van jouw vader als trotse opa met zijn kleinkinderen. Genoeg keuze, dus! Waarom geef je hem daarom niet een foto in lijst cadeau? In ons assortiment vind je voor ieder wat wils en er zit gegarandeerd een perfecte lijst bij voor jouw vader! Bovendien ontvang je tot donderdag 18 juni om 16.00 uur maar liefst 10% korting op je bestelling met de kortingscode: VADERDAG2020. Kun je het pakketje niet zelf bij je vader langs brengen? Wanneer je een persoonlijk berichtje bij je bestelling achterlaat, regelen wij de rest en zorgen we samen met jou voor een onvergetelijke Vaderdag!

Winkelwagen
De waardering van www.fotoinlijst.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 112 reviews.
Scroll naar boven