Het is tijd om jouw secretaresse in het zonnetje te zetten!

Het is april en inmiddels is ook de lente aangebroken. Maar, dat is niet alles wat je deze maand te wachten staat… Noteer donderdag 16 april maar vast in je agenda, want dan is het namelijk Secretaressedag! Met het mooie weer kun je haar natuurlijk letterlijk in het zonnetje zetten door haar een vrije dag te geven en aan te sporen op wat extra ontspanning in de tuin, maar er zijn natuurlijk nog een heleboel andere, leuke manieren om jouw collega te laten weten hoe blij je bent met haar inzet.

Telefoontjes, e-mails en afspraken

Het beantwoorden van telefoontjes, het versturen van e-mails, afspraken regelen, documenten archiveren en vergaderingen organiseren… Jouw secretaresse staat altijd voor je klaar en zonder haar zou alles op kantoor in het honderd lopen. Misschien is ze in deze onzekere tijden juist nog veel drukker met het beantwoorden van e-mails en telefoontjes en daarom is Secretaressedag de beste gelegenheid om haar juist nu eens goed in de watten te leggen. Wellicht heeft ze het thuiswerken zich heel snel eigen gemaakt, regelt ze nog altijd jouw belangrijkste afspraken vanuit huis of wil je haar verzekeren dat alles goed komt en dat je haar inzet waardeert. Bij Fotoinlijst.nl weten we hoe je dat doet!

Haar beste beentje voor

Wil jij jouw collega verrassen op Secretaressedag? Met een gepersonaliseerd cadeau zit je altijd goed. Geef haar bijvoorbeeld een foto van haar kinderen of favoriete collega’s in een mooie lijst. Bovendien krijg je van donderdag 2 april tot en met woensdag 15 april maar liefst 10% korting op jouw ingelijste geschenk met de kortingscode: SECRETARESSEDAG2020. Kies een foto, een bijpassende lijst en wij regelen de rest. Eén ding is zeker: met zo’n origineel cadeau, blijft ze haar beste beentje voorzetten!

Winkelwagen
De waardering van www.fotoinlijst.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 112 reviews.
Scroll naar boven