Maak jouw interieur helemaal klaar voor de feestdagen met een kerstachtige foto in lijst!

Sta jij van ongeduld al te trappelen en kan je niet wachten om de kerstboom op te zetten en alle kerstversiering van zolder te halen? Je bent niet de enige! Hoewel de goedheiligman nog maar net vertrokken is, staat de decembermaand niet voor niets bekend als de gezelligste maand van het jaar. We kunnen dan ook geen genoeg krijgen van de hoeveelheid gezelligheid, cadeaus en lekkernijen en we hebben geluk, want… Voorlopig hoeft dat ook nog lang niet! De feestdagen zijn namelijk in aantocht en dat betekent dat er nog een paar weken gezelligheid op het programma staan. Maar, voordat het zo ver is, is het natuurlijk belangrijk om jouw interieur helemaal kerstproof te maken.

Nooit gezellig genoeg

Hoe je dat doet? Alle versieringen die je tot je beschikking hebt, zoals kerstballen, slingers, leuke verlichting en wellicht zelfs een kerststalletje, zijn al een goed begin! Toch kan het nooit gezellig genoeg en heb je als het aan ons ligt altijd een excuus om nog meer interieurspulletjes aan te schaffen. Maak jij er dit jaar nog meer dan anders een sport van om jouw woning helemaal klaar te maken voor de feestdagen en kan het ook in jouw ogen niet gek genoeg? Dan hebben wij van Fotoinlijst.nl een leuk eerste kerstcadeautje voor je, waar je zeker blij mee zult zijn!

Kerstachtige korting

Want, wanneer je van zondag 13 december tot en met maandag 21 december 16.00 uur een artikel bestelt op Fotoinlijst.nl, ontvang je maar liefst 10% korting. De kortingscode KERST2020 is geldig op het gehele assortiment en met deze kerstkorting maak jij jouw interieur dit jaar extra kerstachtig. Wanneer je zelf klaar bent met shoppen, kan je er natuurlijk altijd nog voor kiezen om jouw lieve oma, buurman of beste vriendin alvast een vervroegd kerstcadeau te schenken. Dus, voor wie koop jij dit jaar een kerstachtige foto in lijst?

Winkelwagen
De waardering van www.fotoinlijst.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 112 reviews.
Scroll naar boven