Maak Pasen ook dit jaar onvergetelijk samen met Fotoinlijst.nl

We moeten nog heel even geduld hebben, maar over een paar dagen is het alweer Pasen! Hoewel Pasen er dit jaar door de coronacrisis iets anders uit gaat zien, omdat je niet de paasvuren en –markten kunt bezoeken waar je normaal gesproken wellicht naartoe zou gaan of omdat je de paasbrunch moet beperken tot een klein gezelschap, betekent dat natuurlijk niet dat je Pasen dit jaar helemaal links moet laten liggen. Integendeel, zelfs!

Digitaal paaseieren zoeken

Er zijn een heleboel manieren om ook dit jaar van Pasen een gezellige tijd te maken. Hoewel we zoveel mogelijk binnen moeten blijven, kunnen er natuurlijk nog altijd paaseieren in de tuin, op het balkon of gewoon in huis verstopt worden. Vind je het niet leuk om deze eieren alleen te moeten zoeken? Door de technologie is er tegenwoordig een heleboel mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld videobellen met vrienden en samen paaseieren in elkaars huis gaan zoeken… Een origineel idee en ook nog eens hartstikke gezellig! Of wat dacht je van een heerlijk, zelfgemaakt ontbijt op bed voor je partner of een paasbrunch om zelf van te smullen? En, natuurlijk kan het schilderen van eieren ook dit jaar niet ontbreken!

Stuur een paasgroet

Wellicht breng je tijdens Pasen wat lekkers naar de buren of ga je op raambezoek bij je opa of oma. Maar, is dat niet genoeg en wil je toch nog nét iets meer betekenen voor anderen tijdens de paasdagen? Fotoinlijst.nl helpt je een handje. Hoe we dat doen? Met de kortingscode: PASEN2020 ontvang je 10% korting op een lijst naar keuze. Wil jij een paasgroet sturen naar jouw opa of oma, je ouders verblijden met een foto van hun kleinkinderen of een ander leuk familiekiekje cadeau doen aan een dierbare? Maak Pasen ook dit jaar onvergetelijk met een persoonlijk, ingelijst geschenk!

Winkelwagen
De waardering van www.fotoinlijst.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 112 reviews.
Scroll naar boven