Win een fotolijst met jouw favoriete herfstmoment!

De herfst is aangebroken en dat betekent naast regen en kou, ook felgekleurde bladeren, mooie rood-witte paddenstoelen, lange boswandelingen met het gezin of met je geliefde en warme chocolademelk drinken. Vallende bladeren, bomen met gele en bruine kleuren of die ene paddenstoel die jij tijdens je wandeling door het bos hebt ontdekt… Heb jij een te gekke foto gemaakt van een van deze herfsttaferelen of ga je er deze week nog op uit om een prachtige herfstfoto te maken?

Fotografieliefhebbers opgelet

De herfst is natuurlijk hét seizoen voor de fotografieliefhebbers onder ons en Fotoinlijst.nl heeft daarom iets voor jou bedacht. Misschien wil je een ouder of een opa verrassen, ben je nog op zoek naar een verjaardagscadeau voor die ene vriendin of wil je gewoon zelf een mooie herfstfoto voor aan de muur of in de vensterbank. Met een fotoafdruk in een mooie lijst kun je de leukste dingen doen. Op Fotoinlijst.nl maak je jouw foto bovendien extra persoonlijk met een eigen tekst en cadeaupapier voor ieder moment. Je vindt grote en kleine lijsten in allerlei verschillende formaten en voor een klein prijsje heb je al je eigen fotolijst.

Winactie

Maar, je kunt nu ook een fotolijst winnen! Wat je daarvoor moet doen? Leg jouw mooiste herfstmoment vast en post jouw favoriete herfstfoto onder deze Facebookbericht. Like de facebookpagina van Fotoinlijst.nl en win een foto naar keuze ingelijst op formaat 30×40.

Praktische informatie

De actie loopt van woensdag 23 oktober t/m woensdag 30 oktober 2019. Op donderdag 31 oktober 2019 wordt uit alle inzendingen een winnaar gekozen. Zie jij jouw mooiste foto al aan de woonkamermuur hangen? Doe dan mee aan de winactie en stuur jouw mooiste herfstfoto naar ons op!

Winkelwagen
De waardering van www.fotoinlijst.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 112 reviews.
Scroll naar boven