Bedank jouw mantelzorger met een bijzonder cadeau!

Zorgen voor naasten is voor de meeste mensen vanzelfsprekend. Je zieke vriend verzorgen door hem een ontbijtje op bed te brengen, je zoontje troosten wanneer hij is gevallen tijdens het buitenspelen of je moeder een handje helpen door boodschappen voor haar te doen… Toch kan deze zorg ook langer duren dan slechts een dagdeel. Vroeg of laat krijgt iedereen te maken met mantelzorg en deze zorg komt vooral voort uit de liefde die mensen voor elkaar hebben.

Wat is mantelzorg?

Maar wat is mantelzorg en wat is het niet? Mantelzorg is onbetaalde en vaak langdurige zorg voor zieke familieleden of vrienden. Dit kan hulp zijn bij dagelijkse activiteiten, maar soms moeten mantelzorgers ook verpleegkundige handelingen verrichten. Mantelzorg en vrijwilligerszorg worden daarom weleens door elkaar gehaald.

‘Mantelzorg is onbetaalde en vaak langdurige zorg voor zieke familieleden of vrienden’

Toch zijn er twee verschillen: mantelzorg komt op je pad en voor vrijwilligerszorg kies je. Mantelzorgers zorgen soms 24 uur per dag voor iemand, maar je kunt ook met mantelzorg te maken krijgen omdat het zelf nodig hebt of omdat je in de toekomst deze zorg nodig zult hebben.

In het zonnetje zetten

Bij mantelzorg is er ook sprake van een emotionele band en daarom wil je elkaar af en toe laten weten dat je om de ander geeft. De ideale manier om je mantelzorger te bedanken voor de liefde en de tijd die hij of zij aan jouw verzorging besteedt? Of misschien verzorg jij zelf iedere dag iemand en wil je die ene persoon in het zonnetje zetten? Bij Fotoinlijst.nl geef je jouw leukste of meest bijzondere foto cadeau in een mooie, gepersonaliseerde lijst.

Een speciaal cadeau

Is jouw vader slecht ter been en is hij erg trots op zijn kinderen en kleinkinderen, maar kan hij niet gemakkelijk bij jullie langskomen? Geef hem een familiefoto cadeau en zijn dag kan niet meer stuk! Het cadeau extra speciaal maken? Dit doe je door hem in te laten pakken met de cadeauservice. Een ingelijste foto bestellen doe je al vanaf €11,95 bij Fotoinlijst.nl.

Winkelwagen
De waardering van www.fotoinlijst.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 112 reviews.
Scroll naar boven