Eenzaam tijdens de lockdown? Fleur elkaar op met een mooie, omlijste foto van een dierbare herinnering!

Een jaar vol maatregelen, beperkingen en minder vrijheid… De afgelopen maanden zijn dankzij de komst van het coronavirus niet gemakkelijk voor ons geweest. Maar, ook nu november is aangebroken hebben we nog een lange weg te gaan. De cijfers zijn nog altijd te hoog en dit betekent dat we de komende twee weken opnieuw te maken krijgen met strengere maatregelen. Vervelend, maar zeker noodzakelijk om corona eronder te krijgen en hier met z’n allen sterker uit te komen!

Een betekenisvol gebaar

Toch valt de steeds strenger wordende lockdown ons zwaar. Niet alleen bij studenten die al maandenlang op hun zolderkamer onlinelessen volgen, maar ook bij eenzame ouderen begint de moed langzaam in de schoenen te zakken. Met het vooruitzicht op een nog strengere lockdown en wellicht een hele stille decembermaand, snappen wij van Fotoinlijst.nl dat best… Toch is het wel heel belangrijk om de maatregelen samen vol te houden en hoewel dit op sommige dagen erg moeilijk kan zijn, hebben wij daar iets op bedacht! Juist nu is het volgens ons extra belangrijk om jouw dierbaren een hart onder de riem te steken. Maar, ook voor andere eenzame mensen bij jou in de buurt kan een klein gebaar al veel betekenen en iemands dag compleet veranderen!

Oogje in het zeil

De buurman die je iedere dag voorbij ziet lopen met zijn pluizige hondje, je oma die dagenlang in haar eentje een boek zit te lezen of die goede vriendin die alleen woont en dus niet veel sociale contacten meer heeft vanwege de lockdown… Het is ontzettend belangrijk om de komende tijd een oogje in het zeil te houden en een beetje meer op de ander te letten. Hoe je dat doet? Met een prachtige foto in lijst, natuurlijk! Wij weten zeker dat jouw dierbaren in deze eenzame tijd helemaal opfleuren van een mooie, omlijste foto van een dierbare herinnering. Dus, wie help jij de lockdown door met dit lieve gebaar?

Over de auteur

Winkelwagen
De waardering van www.fotoinlijst.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 27 reviews.
Scroll naar boven