Foto van Arjan, de eigenaar van Fotoinlijst.nl met een gepersonaliseerde inlijsting.

Fotoinlijst.nl voor decoratie aan de muur; gepersonaliseerd in unieke lijst

AMERSFOORT • Om herinneringen levend te houden en de foto’s blijvend te kunnen bekijken kun je jezelf, je familie of vrienden een prachtig uniek ingelijste foto cadeau geven.

Persoonlijke wanddecoratie maakt een ruimte vaak helemaal af. Je kunt een ruimte daardoor volledig op je eigen manier invullen: je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de mooiste foto’s in te laten lijsten of op canvas af te laten drukken.

Arjan Mulder is de ondernemer achter Fotoinlijst.nl, een jong en creatief hoofdzakelijk online bedrijf, uit Amersfoort.

In 2016 nam Mulder Fotoinlijst.nl over van zijn oom en collega die in Naarden een lijstenmakerij en certified studio heeft. “De webshop heb ik vernieuwd en eenvoudig in gebruik gemaakt: Je kiest een lijst uit, upload je foto en ik doe de rest. De lijsten zijn standaardmaten”, aldus Mulder. “Voor de toekomst zijn er mogelijkheden voor meer maatwerk.”

KEUZE Stel, je wil opa of oma verrassen met een leuke foto van de kleinkinderen, of je bent net getrouwd en je wilt de mooiste foto in je woonkamer hangen. Bij Fotoinlijst.nl kan je die foto’s in unieke fotolijsten van hout, aluminium of kunststof met zelfs speciaal ontspiegeld museumglas, in barok, klassiek of moderne stijl laten inlijsten. Door diverse lijsten in standaardmaten aan te bieden zijn er veel keuzemogelijkheden voor elke stijl.

HERINNERING Vooral in deze tijd is zo’n persoonlijke foto in lijst belangrijk, zodat de ander weet dat je aan hem of haar denkt. “Ik miste in de toespraak van Hugo de Jonge laatst dat hij Fotoinlijst.nl aankaartte. Hij zei iets in de trend van “Bel elkaar eens vaker, stuur elkaar eens een kaartje.” Daar had hij wat mij betreft aan toe kunnen voegen “Of bestel bij Fotoinlijst.nl voor je dierbare waar je voorlopig even niet langs kan, een ingelijste herinnering.”, lacht Mulder. “Juist in deze tijd merk ik – net als in de eerste lockdown – dat het aantal bestellingen hoger zijn en naar andere adressen gaan dan het factuuradres.”

“Die stress wil ik ontnemen door mensen te verzekeren dat hun rouworder snel en netjes geleverd wordt”

PRETTIG GEREGELD Men krijg steeds meer de behoefte om herinneringen in te lijsten. Mulder gaat voor een snelle en accurate levering. Er is maar één situatie waar Mulder voorrang aan verleend en alles voor laat vallen. Voor een uitvaart bestellen mensen vaak een foto in lijst voor op of bij de kist. “Dat zijn situaties waar je als nabestaande niet de stress moet krijgen of het goed geregeld wordt”, vertelt hij. “Die stress wil ik ontnemen door mensen te verzekeren dat hun rouworder snel en netjes geleverd wordt.”

Als er een wens is voor een afwijkend formaat dat niet in de webshop staat, kan men telefonisch contact opnemen of via WhatsApp een berichtje sturen. Deze korte lijnen zorgen ervoor dat de klant snel geholpen is. “En de foto in lijst wordt stevig en mooi ingepakt bij de klant thuisbezorgd”, besluit Mulder.

Winkelwagen
De waardering van www.fotoinlijst.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 112 reviews.
Scroll naar boven