Het is zomer! Houd het hoofd koel tijdens de hittegolf met Fotoinlijst.nl

De maand augustus is aangebroken en daarmee zijn ook de temperaturen flink omhooggeschoten. Inmiddels hebben deze een tropisch niveau bereikt en doen we er alles aan om het hoofd koel te houden… Misschien heb jij de afgelopen dagen binnen dichtbij de ventilator gezeten, las je een boek terwijl je zocht naar verkoeling in het opblaaszwembad van je kinderen of wellicht ben jij helemaal in je element nu het zo warm is en lig jij uren op het strand te bakken. Alles is mogelijk!

Hoogopgelopen temperaturen

Er bestaat geen twijfel over: de zomer van 2020 is een hele bijzondere! Zo reizen we een stuk minder naar het buitenland, gaan we dit jaar misschien helemaal niet op vakantie en proberen we ondertussen de enorme hitte in ons eigen land te doorstaan. Hoewel jij misschien enorm geniet van deze zomerse dagen, zijn er ook mensen die minder fan zijn van de hoogopgelopen temperaturen. De ventilator is deze dagen hun beste vriend en wanneer het niet hoeft, komen zij liever de deur niet uit. Denk bijvoorbeeld aan jouw opa of oma, maar ook andere mensen die nu liever geen stap buiten de deur zetten. Zij kunnen juist nu wel wat extra aandacht gebruiken!

Stralen als de zon

Wil jij deze mensen laten weten dat je aan ze denkt? Dat kan! Samen met Fotoinlijst.nl help jij deze mensen om het hoofd koel te houden en de hittegolf in Nederland door te komen. In ons assortiment vind je namelijk tal van leuke en originele fotolijsten om cadeau te doen. Wat dacht je van een coole winterse foto of een gezellige foto in het zwembad om naar opa of oma te sturen? Bij Fotoinlijst.nl vind je voor ieder moment een passende lijst! Wij bieden je zelfs de mogelijkheid om jouw cadeau feestelijk te laten verpakken voor €2,95 en voor €1,95 voeg je al een gepersonaliseerde kaart toe. Wie laat jij tijdens deze hittegolf stralen als de zon met een gepersonaliseerde foto in lijst?

Winkelwagen
Scroll naar boven