Het mooiste cadeau voor broer en zus-dag

Binnenkort is het zo ver! Op maandag 30 september is het namelijk Nationale Broer en Zus-dag. Misschien ben je al wel bekend met deze bijzondere dag of wellicht hoor je nu voor het eerst iets over het bestaan ervan.

Wat is het?

Wat het precies inhoudt? Nationale Broer en Zus-dag is dé dag om jouw broer en/of zus te laten weten hoeveel hij of zij voor jou betekent en om hem of haar extra in het zonnetje te zetten. Giel Beelen is de initiatiefnemer van de nationale dag en heeft 30 september uitgeroepen tot een speciale dag voor alle broers en zussen. Hij deed dit ter nagedachtenis aan zijn eigen zus Saskia. Vorig jaar overleed zij aan de gevolgen van borstkanker en dit verlies deed hem beseffen dat het belangrijk is om de dingen uit te spreken die je denkt en om te genieten van de kleine dingen in het leven.

Het doel

Het doel van Giel is om op Nationale Broer en Zus-dag een glimlach op de gezichten van alle broers en zussen in Nederland te toveren. Het is namelijk belangrijk om je broer en/of zus te laten weten hoe belangrijk hij of zij voor jou is. Nu denk je vast: hoe laat ik mijn broer of zus dan weten hoeveel hij of zij voor mij betekent?

Bestel een ingelijste foto

Je hoeft niet verder te zoeken! Fotoinlijst.nl heeft namelijk hét perfecte cadeau voor jou: een ingelijste foto van jou en je favoriete broer/zus om te laten zien hoe blij jij met ze bent. Op deze manier laat je zien hoeveel jouw broer(s) en/of zus(sen) voor je betekenen en koester je jullie liefde voor altijd met een waardevolle herinnering in een mooie lijst. Maak het cadeau extra speciaal door hem in te laten pakken met de cadeauservice! Een ingelijste foto bestellen doe je al vanaf €11,95 bij Fotoinlijst.nl.

Winkelwagen
De waardering van www.fotoinlijst.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 112 reviews.
Scroll naar boven