Fotoinlijst.nl wenst jou een hele fijne pakjesavond!

’t Heerlijk avondje is gekomen, ’t avondje van Sinterklaas… De tijd vliegt, voor je het weet staan de feestdagen voor de deur en zijn we oliebollen aan het eten, maar eerst is het vanavond natuurlijk tijd voor pakjesavond. Misschien ben je al vanaf de eerste koude herfstdagen aan het aftellen en hoop je dat je vandaag eindelijk alles van je verlanglijstje in de zak van Sinterklaas terug zult vinden of wellicht ben je iemand die last minute nog even snel een surprise in elkaar knutselt. Geen zorgen! Ook al krijg je vanavond misschien niet de dure spelcomputer waar je op had gehoopt of lijkt alles op het laatste moment mis te gaan tijdens het knutselen… Pakjesavond wordt vast weer een ouderwets gezellige avond zoals ieder jaar.

Bordspellen en pepernoten

Van bordspellen spelen tot pepernoten eten en sinterklaasliedjes zingen: het is niet gek dat we met z’n allen uitkijken naar de decembermaanden. Vanavond is het dan eindelijk zo ver! Je mag in je pyjama op de bank chocoladeletters eten, terwijl iedereen zijn of haar surprise opent en ontdekt wat de Sint hem of haar dit jaar cadeau heeft gedaan. Een boekenbon, een mooie sjaal of prachtig servies? Laat vooral in de reacties weten wat jij deze keer van de Sint hebt gekregen.

Een gezellige pakjesavond

Ben je dit jaar extra lief geweest? Misschien vind je vanavond dan ook een mooie lijst van Fotoinlijst.nl tussen alle cadeautjes van Sint en Piet. Een fotolijst met jouw mooiste herinnering stond natuurlijk al op jouw verlanglijstje, maar wie weet schittert ‘ie na vanavond ook echt aan jouw muur of op jouw bureau. Laat het heerlijke avondje maar komen! En heb je vanavond toch geen fotolijst gekregen van die goede, oude Sint? Gelukkig zijn de kerstdagen ook in aantocht. Wie weet vind je over een paar weken toch nog een te gekke lijst onder de boom of kun je iemand anders ermee verrassen!

Winkelwagen
De waardering van www.fotoinlijst.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 112 reviews.
Scroll naar boven