Geef eens iets anders met Vaderdag!

De feestdag ter ere van de vaders komt er weer aan. De dag waarop het vaderschap, vaderlijke plichten en de invloed van vaders in de samenleving wordt gevierd; zondag 17 juni is het Vaderdag. Of je nu iets zoekt voor je eigen papa of een cadeautje zoekt dat de kinderen aan hem kunnen geven, bij Fotoinlijst.nl vind je altijd een passend geschenk.

Kies een recente foto van jou en je vader of de lievelingsfoto van je partner met de kinderen en zoek op Fotoinlijst.nl een mooie fotolijst uit. Het verdere werk wordt voor je gedaan; de foto wordt afgedrukt en Fotoinlijst.nl lijst ‘m voor je in.

Zoiets doen vaders zelf nooit, maar ze vinden het wel super leuk om te hebben. Een fotoafdruk is immers een fijne herinnering aan de tijd die je samen met je vader hebt doorgebracht of aan dat mooie vader-kind-moment. Bovendien is dit cadeau veel persoonlijker dan een luchtje, een nieuw paar sokken of inhoud voor zijn gereedschapskoffer! Vergeet hem niet in te laten pakken door Fotoinlijst.nl en voeg je persoonlijke kaart toe om het cadeau compleet te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
De waardering van www.fotoinlijst.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 112 reviews.
Scroll naar boven