Het is kerst! Wij van Fotoinlijst.nl wensen jou alvast hele fijne feestdagen

Heb jij de laatste strik om jouw kerstcadeau gebonden en is de kerstboom nog amper te zien door de berg cadeautjes waarmee de vloer eromheen is bezaaid? Dan ben jij helemaal klaar voor de feestdagen! En, dat is maar goed ook, want vanavond is het al kerstavond. Of jij dit jaar de feestdagen nou alleen doorbrengt met het gezin, gaat videobellen met je schoonouders die in het buitenland verblijven of een mooi kerstboeket gaat langsbrengen bij jouw lieve oma… Eén ding is zeker, het belooft dit jaar een extra bijzondere kerst te worden!

Kerstbomen en kerstkransjes

Wij van Fotoinlijst.nl kunnen dan ook niet wachten en zijn blij dat de feestdagen eindelijk zijn aangebroken, hoewel dat helaas ook betekent dat we binnenkort afscheid zullen moeten nemen van onze gezellige kerstboom en de overheerlijke kerstkransjes. Des te meer reden om de komende dagen extra van kerst te genieten en er ondanks de omstandigheden van dit jaar, het beste van te maken! Vanwege het coronavirus en de lockdown sluiten we het jaar misschien een beetje gek af, maar juist daarom is dit ook hét moment om te genieten van de gezellige kerstdagen die ons staan te wachten…

Een verlaat kerstgeschenk

Daarom willen wij van Fotoinlijst.nl jou een hele fijne kerstavond en -dagen wensen! We hopen dat je er ondanks alles, ontzettend van kan genieten en dat je ook dit jaar heel veel dierbaren blij mag maken met een prachtige foto in lijst of een ander leuk cadeau. Wil je de komende dagen ook jouw beste vriend, grappige collega, of favoriete kennis verrassen met een verlaat kerstgeschenk? Dat kan! Hoewel bestellingen tussen kerst en oudejaarsavond pas in het nieuwe jaar worden geleverd, betekent dit dat jij ook voor een glimlach en een goed begin van het nieuwe jaar kunt zorgen. Voor nu wensen wij je hele fijne feestdagen en heel veel geefplezier tijdens de feestdagen, of in het nieuwe jaar!

Winkelwagen
Scroll naar boven