FAQ items aan het laden...
Valentijnsdag2021-01-29T09:25:15+00:00

Met Fotoinlijst.nl maak jij jouw interieur dit jaar helemaal herfstproof!

Terwijl je dit leest is de kans groot dat op de achtergrond het geluid van regendruppels op de ramen klinkt, want… De herfst is aangebroken! Misschien kon jij niet wachten en heb jij meteen al je favoriete, warme truien uit de kast getrokken of wellicht baal je dat de zomer is afgelopen en loop je nog eigenwijs rond in je korte mouwen om dat zomerse gevoel toch nét iets langer vast te kunnen houden. Tijd voor knus Hoe dan ook zullen we eraan moeten geloven dat het buiten weer kouder wordt en dat de zon zich de komende tijd een Lees meer >

16 oktober 2022|Algemeen|

HOUTEN LIJSTEN

ALUMINIUM LIJSTEN

Bekijk compleet assortiment

Een stapje verder dan standaard.

Toen de afbeelding niet het juiste formaat bleek voor de lijst, ontving ik een telefoontje hierover om dit te overleggen. Hij heeft toen gezegd 'ik los het wel op' en inderdaad. Het is heel netjes opgelost met mooi resultaat. Ook heel goed verpakt verstuurd. Wat mij betreft net dat stapje verder. Hele goede ervaring.
- Breda

Netjes, snel en blijmakend

Ik heb al diverse keren een foto met lijst besteld en ben elke keer weer blij verrast als het pakketje afgeleverd wordt. Goed verpakt en elke keer weer een mooie foto in de lijst
- Heemstede

Verrassend en geweldige service

Mijn bedrijf heeft het zwaar gehad de afgelopen 1,5 jaar, maar mijn werknemers heb ik nooit horen klagen! Daarvoor wilde ik mijn werknemers bedanken. Ik kwam in contact met Arjan en heb het idee besproken. Hij gaf mij advies en dacht mee met de mogelijkheden. Ik kreeg super leuke reacties van mijn werknemers toen zij allemaal thuis het ingelijste bedankje ontvingen.
- Woudenberg

Snel en netjes uitgevoerd

Binnen een dag hadden wij onze foto, keurig ingelijst en netjes verpakt in huis!
- Diemen

Prachtig ingelijste foto

Mijn foto in prachtige lijst laten maken. Vele maat keuzes. Snelle levering.
- Den Haag

Prima service

Na mislukte poging gedaan hebben bestelling voor 12 foto’s in 3 formaten online te regelen, via helpdesk alles vlot geregeld gekregen. Binnen enkele dagen alles opgestuurd gekregen en in goede orde ontvangen. De foto’s in lijst waren ergen goed ingepakt, niks aan toeval overgelaten. Helemaal top!
- Borne

Fijne ervaring met de schriftelijk communicatie.

Ik had wat vragen over de site en het gebruik ervan. Dit werd heel positief opgepakt en het probleem werd verholpen. Prettig om ook achter de website contact te kunnen hebben.
- Alkmaar

Prachtig ingelijste foto

Als cadeau heb ik een foto laten afdrukken en inlijsten door Fotoinlijst.nl. Mijn ingelijste foto werd heel spoedig na het bestellen bij mij thuis geleverd. Over het resultaat ben ik meer dan de tevreden: de foto is in hoge kwaliteit afgedrukt, de lijst is ook heel mooi. De communicatie met Fotoinlijst.nl verliep vriendelijk en prettig. Een aanrader!
- Zoetermeer

goed

alles vlot verlopen geen klachten
- Utrecht

Klantvriendelijk

PostNL deed er nogal lang over om het pakketje te bezorgen. Maar het contact met fotoinlijst was prettig en klantvriendelijk. Het pakketje zelf was keurig, meer dan tevreden met het resultaat en zal hier zeker nog eens wat bestellen!
- Oenkerk
9.4
83 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10