Foto in lijst voor uitvaart

Een waardevol afscheid voor jouw dierbare

Heb jij pas een dierbare verloren en zoek je nu een passende manier om afscheid te nemen?

Fotoinlijst.nl weet dat het verlies van een geliefde al moeilijk genoeg is. We willen je graag ondersteunen tijdens deze zware periode. Daarom bieden we een ruim assortiment aan fotolijsten die perfect zijn voor het creëren van een persoonlijk eerbetoon. Onze fotolijsten zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de behoeften van mensen die een fotolijst zoeken voor een uitvaartw

Foto in lijst voor uitvaart

Een plekje geven en afscheid nemen

We begrijpen dat er na het overlijden van je opa, oma, vader, moeder, broer of zus veel geregeld moet worden voor de begrafenis of crematie, die slechts enkele dagen later plaatsvindt. In deze moeilijke tijd is het regelen van een mooie, omlijste foto wellicht niet het eerste waar je aan denkt. Toch kan het hebben van een prachtige foto in een passende lijst veel waarde toevoegen aan het afscheid. Daarom willen wij je graag helpen.

Samen met jou geven we jouw dierbare het afscheid wat hij of zij verdient. Kies een lijst uit ons assortiment en voel je vrij om een lijst te kiezen die helemaal bij de overledene past. Heb je een keuze gemaakt? Dan kun je het verder aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat jij de foto in lijst uiterlijk 2 dagen later in huis hebt, zodat jij je op andere belangrijke dingen kunt focussen in tijden van verlies. Wij van Fotoinlijst.nl wensen je heel veel sterkte en hopen je te kunnen helpen bij het geven van een waardevol afscheid.

Ook als tastbare herinnering

Bij Fotoinlijst.nl begrijpen we dat een foto van jouw dierbare een belangrijke manier kan zijn om hen te herinneren zoals je hen al die jaren hebt gekend. Of het nu gaat om een foto van je opa op zijn kist, een foto van je moeder tussen de bloemen of een lijst voor het graf van je broer, wij kunnen je helpen om deze waardevolle herinneringen tastbaar te maken. Bovendien is het ook waardevol om de mooiste foto’s van jouw zus, vriendin of andere dierbaren in te lijsten en thuis neer te zetten. Op die manier kun je altijd aan hen denken, vooral op momenten dat je hen extra mist. Het inlijsten van foto’s kan je helpen om het verlies van je dierbare een beetje beter een plekje te geven.

Wij willen je graag onze oprechte medeleven betuigen. We weten dat dit een zware periode voor je is en we hopen dat we je kunnen helpen bij het geven van een waardevol afscheid. Onze fotolijsten zijn met zorg geselecteerd om aan je behoeften te voldoen en we streven ernaar om een bron van troost en herinnering te zijn. Mocht je vragen hebben of persoonlijk advies nodig hebben bij het kiezen van een fotolijst, staan onze deskundige medewerkers voor je klaar om je te helpen.

Foto in lijst voor uitvaart

FAQ

Een ingelijste foto voor een uitvaart geven wij voorrang op alles. Zo halen wij werk uit handen van jou en kan jij je richten op de andere taken die geregeld moeten worden voor de uitvaart.

Dat betekent dat orders voor een uitvaart die vóór 10 uur ‘s ochtends geplaatst worden, dezelfde dag nog verzonden worden.

Nee, wij rekenen geen extra kosten.

Op dezelfde manier als een normale order. Je kiest een lijst uit, upload en positioneert de foto. Bij het afrekenen vink je aan dat het een order voor een uitvaart betreft.

In principe kan iedereen deze optie aanvinken, maar deze optie is alleen bedoelt zodra de order voor een uitvaart bestemd is.

Zodra wij een bestelling ontvangen controleren wij deze altijd. Als wij een twijfel hebben of de bestelling echt voor een uitvaart is zullen wij contact opnemen. Door de ervaring die wij hebben opgebouwd in de afgelopen jaren, kunnen wij vrij goed inschatten of het om een reguliere bestelling gaat of dat wij hulp bieden in een moeilijke tijd waar iemand in zit bij een overlijden.

Winkelwagen
De waardering van www.fotoinlijst.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 112 reviews.
Scroll naar boven