Foto in lijst voor uitvaart

Jouw dierbare een waardevol afscheid

Heb jij pas een dierbare verloren en zoek je nu een passende manier om afscheid te nemen?

Verlies is al moeilijk genoeg en wanneer je van iemand houdt, wil je diegene natuurlijk een mooie begrafenis of crematie geven. Wij van Fotoinlijst.nl snappen dat je nadat je afscheid hebt moeten nemen van je opa of oma, vader, moeder, broer of zus, je veel moet regelen voor de begrafenis of crematie die een paar dagen later plaatsvindt. Het laatste waar je dan aan denkt is het regelen van een mooie, omlijste foto, hoewel dit toch veel waarde kan hebben. Wij helpen je een handje in deze moeilijke tijd van afscheid en zorgen ervoor dat jij de foto in lijst morgen in huis hebt.
Foto in lijst voor uitvaart

Een plekje geven

Een mooie, omlijste foto van je opa op zijn kist, een foto van je moeder tussen de bloemen of een lijst voor op het graf van je broer… Een foto van jouw dierbare kan heel waardevol zijn om hen te herinneren zoals je hem of haar al die jaren hebt gekend. Bovendien kun je er ook veel aan hebben om de mooiste foto’s van jouw zus of vriendin in te lijsten en thuis neer te zetten, zodat je altijd aan haar kunt denken in de tijden dat je haar extra mist. Wellicht kun je het verlies op die manier iets meer een plekje geven. Wij zorgen ervoor dat jouw waardevolle foto wordt omlijst en bovendien heb je jouw persoonlijke foto in lijst morgen in huis.

Afscheid nemen

Samen met jou geven we jouw dierbare het afscheid wat hij of zij verdient. Kies een lijst uit ons assortiment en voel je vrij om een lijst te kiezen die helemaal bij de overledene past. Heb je een keuze gemaakt? Dan kun je het verder aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat jij de foto in lijst uiterlijk morgen in huis hebt, zodat jij je op andere belangrijke dingen kunt focussen in tijden van verlies. Wij van Fotoinlijst.nl wensen je heel veel sterkte en hopen je te kunnen helpen bij het geven van een waardevol afscheid.

Foto in lijst voor uitvaart

FAQ

Een ingelijste foto voor een uitvaart geven wij voorrang op alles. Zo halen wij werk uit handen van jou en kan jij je richten op de andere taken die geregeld moeten worden voor de uitvaart.

Dat betekent dat orders voor een uitvaart die vóór 10 uur ‘s ochtends geplaatst worden, dezelfde dag nog verzonden worden.

Nee, wij rekenen geen extra kosten.

Op dezelfde manier als een normale order. Je kiest een lijst uit, upload en positioneert de foto. Bij het afrekenen vink je aan dat het een order voor een uitvaart betreft.

In principe kan iedereen deze optie aanvinken, maar deze optie is alleen bedoelt zodra de order voor een uitvaart bestemd is.

Zodra wij een bestelling ontvangen controleren wij deze altijd. Als wij een twijfel hebben of de bestelling echt voor een uitvaart is zullen wij contact opnemen. Door de ervaring die wij hebben opgebouwd in de afgelopen jaren, kunnen wij vrij goed inschatten of het om een reguliere bestelling gaat of dat wij hulp bieden in een moeilijke tijd waar iemand in zit bij een overlijden.

No products were found matching your selection.

Winkelwagen
Scroll naar boven