Zoek een prachtige foto in lijst uit voor jouw moeder en bezorg haar ook dit jaar een hele fijne Moederdag!

Een nieuw boek, leuke plantjes voor in de tuin of misschien een mooi schilderij voor aan de muur… Heeft jouw (schoon)moeder haar verlanglijstje al klaar voor Moederdag? Er zijn tal van leuke geschenken te bedenken om jouw moeder op deze speciale dag extra te laten stralen. Maar misschien weet jij nog niet zo goed wat je jouw moeder cadeau wil doen, of heeft ze zelf ook geen enkel idee. In dat geval zijn wij van Fotoinlijst.nl er om je een handje te helpen!

Schattig en snoezig

Wanneer je jouw moeder ieder jaar in mei opnieuw een bos bloemen, reep chocolade of een lekker luchtje geeft, is het misschien tijd om dit jaar iets anders te schenken. Ben je niet goed in cadeaus bedenken of zou je niet weten waar je jouw moeder mee verblijdt? Geen paniek! Als er iets is waar een moeder blij van wordt, dan zijn het wel haar kinderen of kleinkinderen. Op iedere verjaardag gaat haar telefoon met de schattigste kiekjes even de kring rond en ook wanneer ze op haar werk is, verblijdt ze haar collega met een snoezig plaatje van haar nieuwste kleindochter.

Een unieke lijst

En dat is waar wij in beeld komen! Want hoewel we tegenwoordig allemaal de leukste foto’s op onze telefoon hebben staan, is het natuurlijk nog altijd hartstikke leuk om een mooie foto in de vensterbank neer te zetten. Een unieke lijst die helemaal bij jouw moeder past mét haar favoriete (klein)kinderen erin ingelijst… Het kan haast niet beter! Speciaal om jouw moeder te verblijden hebben we daarom de kortingscode: MOEDERDAG2021 voor jou. Hiermee krijg je maar liefst 10% korting tot vrijdag 7 mei 12:00 uur. Nog genoeg tijd om een prachtige foto in lijst uit te zoeken en jouw moeder ook dit jaar een hele fijne dag te bezorgen, dus!

Winkelwagen
Scroll naar boven