Het is bijna Secretaressedag! Tijd om jouw collega in het digitale zonnetje te zetten en haar te verblijden met een foto in lijst

Thuiswerken. Het is een begrip waar we een jaar geleden kennis mee maakten en ondertussen is het voor velen van ons hartstikke normaal geworden. Digitale vergaderingen, online borrels en zelfs spelletjesmiddagen via de computer… Werken vanuit huis is de nieuwe norm geworden. Maar, het kan soms natuurlijk ook heel lastig zijn om iedere ochtend aan de eettafel te schuiven voor een nieuwe werkdag. Vooral wanneer de kinderen thuis zijn, je jouw werk niet gemakkelijk vanuit huis doet of wanneer je jouw collega’s en de gezellige momentjes bij het koffiezetapparaat ontzettend mist.

Verras haar met een leuk cadeau

Hoogst tijd om jouw collega in het digitale zonnetje te zetten, dus! Nationale Secretaressedag valt dit jaar op donderdag 15 april. Dus geen paniek, je hebt nog even om te bedenken hoe je jouw secretaresse dit jaar verrast. Misschien laat je haar regelmatig weten wat je aan haar hebt of wellicht is dit het eerste jaar dat je jouw secretaresse extra wil verrassen. Vooral nu we met zijn allen het beste moeten maken van het thuiswerken, kan jouw secretaresse vast een leuk en persoonlijk cadeau gebruiken!

Een gezellige foto in lijst

En met het verzorgen van leuke en persoonlijke cadeaus weten wij van Fotoinlijst.nl wel raad. Want zeg nou zelf, wat is er leuker dan een sfeervolle werkplek in huis met al dat thuiswerken? Een gezellige werkomgeving bevordert bovendien de productiviteit. Hoe je die gezellige werkplek creëert? Met een prachtige foto in lijst, natuurlijk! Een leuk kiekje in een mooie lijst om jouw secretaresse te laten weten dat je nog altijd ontzettend blij bent met haar inzet en om haar extra te verzekeren dat zij jouw werk een stuk gemakkelijker maakt. Met welke persoonlijke foto in lijst verblijd jij jouw secretaresse dit jaar?

Winkelwagen
De waardering van www.fotoinlijst.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 112 reviews.
Scroll naar boven