Met Fotoinlijst.nl vier je ook dit jaar samen Pasen!

Hoewel we deze dagen vooral thuis moeten blijven, worden we verwend met het stralende weer. Misschien heb je jouw online lessen deze week met de zonnestralen op je gezicht gevolgd, heb je tijd gehad om op je balkon een boek te verslinden of eet je iedere avond samen met je partner een zelfgemaakte maaltijd in de tuin. We maken er met zijn allen natuurlijk het beste in deze bizarre situatie, maar dit weer helpt natuurlijk wel een handje mee! Ondertussen staat ook het paasweekend bijna voor de deur. Wil jij voorkomen dat de paasdagen voorbijgaan zoals iedere andere dag en wil je van Pasen een bijzonder moment maken? Fotoinlijst.nl weet hoe je dat voor elkaar krijgt!

Een waardevolle paasgroet

Misschien heb je het heft al in eigen hand genomen en een digitale paasbrunch georganiseerd met je ouders, vrienden of opa en oma. Wellicht vind je het juist fijn dat je dit jaar geen uitgebreide ontbijtjes klaar hoeft te maken en gun je jezelf deze dagen extra ontspanning. Toch missen we de dierbaren die we tijdens deze dagen normaal gesproken wel zouden zien en wij van Fotoinlijst.nl snappen dat je ze tijdens deze dagen extra wilt laten weten dat je aan ze denkt.

Wat is er dan waardevoller dan een foto als paasgroet? Stuur jouw ouders een kiekje van hun kleinkinderen in de zon, laat jouw geliefde weten dat je aan hem of haar denkt door een foto van jullie samen op te sturen of laat een goede vriend weten dat je hem of haar een fijn Pasen wenst doormiddel van een mooi, omlijste foto. Bij het bestellen van jouw gekozen lijst, kun je zelfs een persoonlijke boodschap schrijven. Wij sturen de tekst mee met het pakketje voor een gegarandeerde glimlach op het gezicht van jouw dierbare!

Persoonlijk Pasen

Heb je een mooie lijst gekozen uit ons assortiment? Met de kortingscode: PASEN2020 ontvang je 10% korting op je gehele bestelling. Ben je druk met thuiswerken of is het je totaal ontschoten dat het dit weekend alweer Pasen is? Geen paniek! Wanneer je jouw bestelling nog voor donderdag 23:59 uur plaatst, wordt jouw persoonlijke paasgroet vrijdag nog verzonden. Zo vier je ook dit jaar samen Pasen!

Winkelwagen
De waardering van www.fotoinlijst.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 112 reviews.
Scroll naar boven