Zakelijke mogelijkheden

Een zeer geslaagde netwerkbijeenkomst waarin na tijden van voorbereiding de afwikkeling moet plaatsvinden. Er zijn veel foto’s gemaakt, zoals een zeer geslaagde groepsfoto. In het beste geval wordt deze nog even per mail na gezonden, maar in de meeste gevallen blijven deze unieke momenten alleen opgeslagen bij de fotograaf van de dag. Dat is niet alleen jammer maar ook zonde om het geslaagde event niet nogmaals te bekrachtigen. Immers herhaling is belangrijk en een beeld zegt nog altijd meer dan woorden.

Voor diverse grote en middelgrote bedrijven regelen wij dat dát unieke fotomoment wordt teruggekoppeld naar die zakenrelatie of werknemer. Afgestemd op de wensen van het bedrijf en behoefte bieden wij op projectbasis aan om de gehele uitvoering voor het bedrijf uit handen te nemen. In verschillende maten kunnen de foto’s worden ingelijst, de meest gangbare maten zijn 10×15 cm, 13×18 cm en 20×25 cm. Wij lijsten alle aantallen voor u in, van 1 tot 1000 stuks.

De gasten zullen blij en verrast zijn met deze unieke herinnering!

Inlijsten van certificaten, oorkondes en diploma’s

Een certificaat of diploma uitreiking op school, een werknemer die een oorkonde ontvangt voor zijn jarenlange dienstverband, een afdeling die als groep gecertificeerd wordt om de handelingen en werkzaamheden binnen uw onderneming vakkundig uit te voeren of een herinnering aan een jubileumjaar van uw onderneming. Fotoinlijst.nl lijst het allemaal in. Samen met u zoeken wij een passende lijst uit, denken wij mee over het toevoegen van een passe partout en zorgen wij dat de fotolijst verzorgd ingelijst en afgeleverd wordt op de met u besproken locatie. Dit kan bij u op het bedrijf zijn, maar ook bij de werknemer thuis.

  Een stapje verder dan standaard.

  Toen de afbeelding niet het juiste formaat bleek voor de lijst, ontving ik een telefoontje hierover om dit te overleggen. Hij heeft toen gezegd 'ik los het wel op' en inderdaad. Het is heel netjes opgelost met mooi resultaat. Ook heel goed verpakt verstuurd. Wat mij betreft net dat stapje verder. Hele goede ervaring.
  - Breda

  Netjes, snel en blijmakend

  Ik heb al diverse keren een foto met lijst besteld en ben elke keer weer blij verrast als het pakketje afgeleverd wordt. Goed verpakt en elke keer weer een mooie foto in de lijst
  - Heemstede

  Verrassend en geweldige service

  Mijn bedrijf heeft het zwaar gehad de afgelopen 1,5 jaar, maar mijn werknemers heb ik nooit horen klagen! Daarvoor wilde ik mijn werknemers bedanken. Ik kwam in contact met Arjan en heb het idee besproken. Hij gaf mij advies en dacht mee met de mogelijkheden. Ik kreeg super leuke reacties van mijn werknemers toen zij allemaal thuis het ingelijste bedankje ontvingen.
  - Woudenberg

  Snel en netjes uitgevoerd

  Binnen een dag hadden wij onze foto, keurig ingelijst en netjes verpakt in huis!
  - Diemen

  Prachtig ingelijste foto

  Mijn foto in prachtige lijst laten maken. Vele maat keuzes. Snelle levering.
  - Den Haag

  Prima service

  Na mislukte poging gedaan hebben bestelling voor 12 foto’s in 3 formaten online te regelen, via helpdesk alles vlot geregeld gekregen. Binnen enkele dagen alles opgestuurd gekregen en in goede orde ontvangen. De foto’s in lijst waren ergen goed ingepakt, niks aan toeval overgelaten. Helemaal top!
  - Borne

  Fijne ervaring met de schriftelijk communicatie.

  Ik had wat vragen over de site en het gebruik ervan. Dit werd heel positief opgepakt en het probleem werd verholpen. Prettig om ook achter de website contact te kunnen hebben.
  - Alkmaar

  Prachtig ingelijste foto

  Als cadeau heb ik een foto laten afdrukken en inlijsten door Fotoinlijst.nl. Mijn ingelijste foto werd heel spoedig na het bestellen bij mij thuis geleverd. Over het resultaat ben ik meer dan de tevreden: de foto is in hoge kwaliteit afgedrukt, de lijst is ook heel mooi. De communicatie met Fotoinlijst.nl verliep vriendelijk en prettig. Een aanrader!
  - Zoetermeer

  goed

  alles vlot verlopen geen klachten
  - Utrecht

  Klantvriendelijk

  PostNL deed er nogal lang over om het pakketje te bezorgen. Maar het contact met fotoinlijst was prettig en klantvriendelijk. Het pakketje zelf was keurig, meer dan tevreden met het resultaat en zal hier zeker nog eens wat bestellen!
  - Oenkerk
  9.4
  83 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10