Zakelijke mogelijkheden

Een zeer geslaagde netwerkbijeenkomst waarin na tijden van voorbereiding de afwikkeling moet plaatsvinden. Er zijn veel foto’s gemaakt, zoals een zeer geslaagde groepsfoto. In het beste geval wordt deze nog even per mail na gezonden, maar in de meeste gevallen blijven deze unieke momenten alleen opgeslagen bij de fotograaf van de dag. Dat is niet alleen jammer maar ook zonde om het geslaagde event niet nogmaals te bekrachtigen. Immers herhaling is belangrijk en een beeld zegt nog altijd meer dan woorden.

Voor diverse grote en middelgrote bedrijven regelen wij dat dát unieke fotomoment wordt teruggekoppeld naar die zakenrelatie of werknemer. Afgestemd op de wensen van het bedrijf en behoefte bieden wij op projectbasis aan om de gehele uitvoering voor het bedrijf uit handen te nemen. In verschillende maten kunnen de foto’s worden ingelijst, de meest gangbare maten zijn 10×15 cm, 13×18 cm en 20×25 cm. Wij lijsten alle aantallen voor u in, van 1 tot 1000 stuks.

De gasten zullen blij en verrast zijn met deze unieke herinnering!

Inlijsten van certificaten, oorkondes en diploma’s

Een certificaat of diploma uitreiking op school, een werknemer die een oorkonde ontvangt voor zijn jarenlange dienstverband, een afdeling die als groep gecertificeerd wordt om de handelingen en werkzaamheden binnen uw onderneming vakkundig uit te voeren of een herinnering aan een jubileumjaar van uw onderneming. Fotoinlijst.nl lijst het allemaal in. Samen met u zoeken wij een passende lijst uit, denken wij mee over het toevoegen van een passe partout en zorgen wij dat de fotolijst verzorgd ingelijst en afgeleverd wordt op de met u besproken locatie. Dit kan bij u op het bedrijf zijn, maar ook bij de werknemer thuis.

Vraag vrijblijvend offerte aan

Wij zochten voor ons bedrijf iemand die foto’s inlijst. Normaal deden wij het zelf, maar dat koste veelste veel tijd en daarom besloten wij om dit werk uit handen te geven. Via via hebben wij gehoord van Fotoinlijst. Precies wat wij zochten en door goed overleg met elkaar, heeft Fotoinlijst alles uit handen genomen. Fotoinlijst heeft gezocht naar de juiste fotolijst en ook de foto zijn voorzien van een tekst. Alles is perfect verlopen en de klantreacties waren zeer positief!
Organisatie bureau
Wij hadden een heel groot personeelsfeest, waarbij we een blijvende herinnering aan onze medewerkers wilde meegeven. Toen kwam iemand op het idee om een foto in te lijsten. Van elke medewerker werd een foto gemaakt. Via internet kwamen wij erachter dat er specifiek één bedrijf dit voor je doet. Via mail contact zijn wij met Fotoinlijst.nl in zee gegaan. Uiteindelijk heeft Fotoinlijst.nl alles voor ons gedaan. De service was perfect! En de medewerkers waren ook ontzettend blij verrast.
Farmaceut