Zakelijke mogelijkheden

Een zeer geslaagde netwerkbijeenkomst waarin na tijden van voorbereiding de afwikkeling moet plaatsvinden. Er zijn veel foto’s gemaakt, zoals een zeer geslaagde groepsfoto. In het beste geval wordt deze nog even per mail na gezonden, maar in de meeste gevallen blijven deze unieke momenten alleen opgeslagen bij de fotograaf van de dag. Dat is niet alleen jammer maar ook zonde om het geslaagde event niet nogmaals te bekrachtigen. Immers herhaling is belangrijk en een beeld zegt nog altijd meer dan woorden.

Voor diverse grote en middelgrote bedrijven regelen wij dat dát unieke fotomoment wordt teruggekoppeld naar die zakenrelatie of werknemer. Afgestemd op de wensen van het bedrijf en behoefte bieden wij op projectbasis aan om de gehele uitvoering voor het bedrijf uit handen te nemen. In verschillende maten kunnen de foto’s worden ingelijst, de meest gangbare maten zijn 10×15 cm, 13×18 cm en 20×25 cm. Wij lijsten alle aantallen voor u in, van 1 tot 1000 stuks.

De gasten zullen blij en verrast zijn met deze unieke herinnering!

Inlijsten van certificaten, oorkondes en diploma’s

Een certificaat of diploma uitreiking op school, een werknemer die een oorkonde ontvangt voor zijn jarenlange dienstverband, een afdeling die als groep gecertificeerd wordt om de handelingen en werkzaamheden binnen uw onderneming vakkundig uit te voeren of een herinnering aan een jubileumjaar van uw onderneming. Fotoinlijst.nl lijst het allemaal in. Samen met u zoeken wij een passende lijst uit, denken wij mee over het toevoegen van een passe partout en zorgen wij dat de fotolijst verzorgd ingelijst en afgeleverd wordt op de met u besproken locatie. Dit kan bij u op het bedrijf zijn, maar ook bij de werknemer thuis.

  goede kwaliteit,snelle levering

  positioneren van foto in printframe lastig. foto zakt telkens weg(gevolg: witte ruimte) geen keuze om foto liggend af te drukken.
  - Nuenen

  Prachtige collectie inlijstingen

  Mijn foto in prachtige lijst laten maken. Vele maat keuzes. Snelle levering.
  - Medemblik

  Uitstekende en snelle service

  Ik had een vraag over de lijst, hierop werd via Whatsapp snel en verhelderend gereageerd. Hierna snel besteld en de volgende dag werd het al geleverd. Echt een hele fijne service.
  - Londen

  Goede kwaliteit. Snelle levering.

  Goede kwaliteit. Snelle levering.
  - Delfgauw

  Super snel en prachtig products

  product zou woensdag geleved worden, maandagavond al besteld, dinsdag in huis! Website gebruiksvriendelijk. Met me nieuwe kortingscode ga ik zelf direct weer een bestelling doen. Bedankt!
  - IJsselstein

  Mooi en kwalitatieve foto’s

  Foto’s die ik heb besteld zijn erg mooi en kwalitatief heel goed. Ook het canvasdoek is mooi. Ik ben zeer tevreden!
  - Zeewolde

  Snel en eenvoudig

  Product als omschreven, snel verstuurd, goede kwaliteit
  - Bodegraven

  Prima

  Goed
  - Wbork

  Top lijstje

  De lijst met foto ziet er goed uit en de levering was ook snel. Blij mee!
  - haarlem

  Superklantvriendelijk.

  Ik ben ontzettend goed geholpen. Persoonlijk contact en een snelle, net geleverde bestelling. Top!
  - Rotterdam
  9.3
  71 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10