Betaalopties

Optimaal beveiligd

De website van Fotoinlijst.nl maakt voor iDEAL en creditcard betalingen gebruik van de betaalmethodes van Mollie. Zodra je op afrekenen klikt ga je naar de betaalomgeving van jouw bank waar je jouw financiële gegevens in alle veiligheid kan invullen. Na de betaling keer je terug naar website van Fotoinlijst.nl. Je kunt dus met een gerust hart bestellen en betalen.

iDEAL

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk bestellen en afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke betalingsmethodes van jouw eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kan je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik hiervoor de betalingsmethode aan en selecteer jouw bank. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar jouw eigen bank waar je financiële gegevens in alle veiligheid verwerkt worden onder een veilige verbinding. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven.

MasterCard of VISA

Indien je kiest voor een betaling met creditcard, dien je tijdens het bestelproces je creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat je exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Je betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat je direct weet of deze wel of niet goed is verwerkt.

VVV Giftcard

De VVV Giftcard is de breedst besteedbare online cadeaukaart en te verzilveren bij toonaangevende webshops waaronder Fotoinlijst.nl. Voor alle aangesloten webshops kijk je op www.vvvcadeaubonnen.nl. Wil je meer informatie over de uitgever van de VVV Giftcard, over de waarde van de Giftcard, de geldigheid of wat te doen bij diefstal van de Giftcard. Ga dan naar op www.vvvcadeaubonnen.nl. Met de VVV Giftcard kan je een deel van je bestelling betalen. Het restantbedrag betaal je dan met een andere betaalmethode. Het is alleen niet mogelijk een deel van de waarde van de kaart te besteden als het aankoopbedrag hoger is dan het bedrag dat je wil afschrijven van de kaart.

Bancontact

Online betalen met Bancontact is veilig en snel. Bancontact is de betaalmethode wanneer je actief bent op de Belgische markt. Het is net als iDEAL een snelle en gegarandeerde betaalmogelijkheid.

Klarna – Achteraf betalen

Klarna voert voor Fotoinlijst.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Klarna. Met de Klarna App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Klarna kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Klarna houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Klarna niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Klarna. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Klarna.

Winkelwagen
De waardering van www.fotoinlijst.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 112 reviews.
Scroll naar boven