Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@fotoinlijst.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Artikelen

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Condities retourneren

Retour te zenden producten moeten binnen 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling worden gemeld. Stuur hiervoor een e-mailbericht naar info@fotoinlijst.nl;
Het te retourneren product moet binnen 14 werkdagen, na aanmelding van de retourzending aan Fotoinlijst.nl, geretourneerd en ontvangen zijn door Fotoinlijst.nl;
De retourzending moet een (kopie) van de pakbon bevatten waarop is aangegeven welke producten het pakket bevat.

Frankeren retourzending

De kosten voor het retourneren van producten naar Fotoinlijst.nl komen geheel voor jou eigen rekening, tenzij gezien de aard van de klacht, anders is overeengekomen. Je dient retouren te allen tijde voldoende te frankeren. Bij onvoldoende frankering, worden retouren niet in ontvangst genomen en niet gecrediteerd. Het risico voor retourneren ligt bij de afzender.

Verwerking en terugbetaling van de retourzending

Wij vragen u om begrip voor het feit dat restitutie alleen mogelijk is bij de fotolijsten. Al onze andere producten zoals o.a. acrylglasblok en fotoprints zijn gepersonaliseerde producten en restitutie is bij deze producten daarom uitgesloten. Met gepersonaliseerde producten wordt bedoeld dat de producten volgens jouw wensen worden geproduceerd en kunnen dus bij retourneren niet hergebruikt worden. Bij het bestellen van goederen die worden geproduceerd volgens de specificaties van de klant en daarom duidelijk persoonlijk van aard zijn (art. 7:46d lid 4(2) BW) bestaat geen herroepingsrecht. Natuurlijk doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat een geschikte oplossing wordt gevonden. In het onwaarschijnlijke geval dat wij na twee pogingen nog steeds geen perfect product kunnen leveren, zijn wij uiteraard bereid, zoals wettelijk verplicht, om het geld binnen 14 dagen terug te storten na ontvangst retour naar jouw bankrekeningnummer, onder inhouding van de verzend- en fotokosten van de oorspronkelijke zending, mits anders overeengekomen.

Bij vragen over bovenstaande kan je een mail sturen naar info@fotoinlijst.nl.

Herroepingsrecht

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.14

Winkelwagen
De waardering van www.fotoinlijst.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 112 reviews.
Scroll naar boven