Retourneren

Artikelen

Het product moet in de originele verpakking worden geretourneerd.
Retour gestuurde producten worden niet teruggenomen indien het product is beschadigd (met uitzondering van het glas) en/of zelf getracht is de schade/een gebrek aan het product te herstellen.

Condities retourneren

Retour te zenden producten moeten binnen 5 werkdagen na ontvangst van de bestelling worden gemeld. Stuur hiervoor een e-mailbericht naar info@fotoinlijst.nl;
Het te retourneren product moet binnen 8 werkdagen, na aanmelding van de retourzending aan Fotoinlijst.nl, geretourneerd en ontvangen zijn door Fotoinlijst.nl;
De retourzending moet een (kopie) van de pakbon bevatten waarop is aangegeven welke producten het pakket bevat.

Frankeren retourzending

De kosten voor het retourneren van producten naar Fotoinlijst.nl komen geheel voor jou eigen rekening, tenzij gezien de aard van de klacht, anders is overeengekomen. Je dient retouren te allen tijde voldoende te frankeren. Bij onvoldoende frankering, worden retouren niet in ontvangst genomen en niet gecrediteerd. Het risico voor retourneren ligt bij de afzender.

Verwerking en terugbetaling van de retourzending

Wij vragen u om begrip voor het feit dat restitutie alleen mogelijk is bij de fotolijsten. Al onze andere producten zoals o.a. acrylglasblok en fotoprints zijn gepersonaliseerde producten en restitutie is bij deze producten daarom uitgesloten. Met gepersonaliseerde producten wordt bedoeld dat de producten volgens jouw wensen worden geproduceerd en kunnen dus bij retourneren niet hergebruikt worden. Bij het bestellen van goederen die worden geproduceerd volgens de specificaties van de klant en daarom duidelijk persoonlijk van aard zijn (art. 7:46d lid 4(2) BW) bestaat geen herroepingsrecht. Natuurlijk doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat een geschikte oplossing wordt gevonden. In het onwaarschijnlijke geval dat wij na twee pogingen nog steeds geen perfect product kunnen leveren, zijn wij uiteraard bereid, zoals wettelijk verplicht, om het geld terug te storten naar jouw bankrekeningnummer, onder inhouding van de verzend- en fotokosten van de oorspronkelijke zending, mits anders overeengekomen.

Bij vragen over bovenstaande kan je een mail sturen naar info@fotoinlijst.nl.

Winkelwagen
Scroll naar boven