Een kind staat met de rug naar de camera en houdt een cadeau vast, ingepakt in bruin papier met een rood hart en een roze lint. Op de achtergrond zit de moeder die haar armen uitstrekt in een gebaar van verwachting en blijdschap. De scène is een gezellige en liefdevolle uitwisseling van een Moederdagcadeau.

Geef eens wat anders op Moederdag

Een nieuw boek, leuke plantjes voor in de tuin of misschien een mooi schilderij voor aan de muur… Heeft jouw (schoon)moeder haar verlanglijstje al klaar voor Moederdag? Er zijn tal van leuke geschenken te bedenken om jouw moeder op deze speciale dag extra te laten stralen. Maar misschien weet jij nog niet zo goed wat je jouw moeder cadeau wil doen, of heeft ze zelf ook geen enkel idee. In dat geval zijn wij van Fotoinlijst.nl er om je een handje te helpen!

Schattig en snoezig

Wanneer je jouw moeder ieder jaar in mei opnieuw een bos bloemen, reep chocolade of een lekker luchtje geeft, is het misschien tijd om dit jaar iets anders te schenken. Ben je niet goed in cadeaus bedenken of zou je niet weten waar je jouw moeder mee verblijdt? Geen paniek! Als er iets is waar een moeder blij van wordt, dan zijn het wel haar kinderen of kleinkinderen. Op iedere verjaardag gaat haar telefoon met de schattigste kiekjes even de kring rond en ook wanneer ze op haar werk is, verblijdt ze haar collega met een snoezig plaatje van haar nieuwste kleindochter.

Een unieke lijst

En dat is waar wij in beeld komen! Want hoewel we tegenwoordig allemaal de leukste foto’s op onze telefoon hebben staan, is het natuurlijk nog altijd hartstikke leuk om een mooie foto in de vensterbank neer te zetten. Een unieke lijst die helemaal bij jouw moeder past mét haar favoriete (klein)kinderen erin ingelijst… Het kan haast niet beter! Nog genoeg tijd om een prachtige foto in lijst uit te zoeken en jouw moeder ook dit jaar een hele fijne dag te bezorgen, dus!

Blije klanten vertellen je graag meer!

Winkelwagen
De waardering van www.fotoinlijst.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 112 reviews.
Scroll naar boven