Tortelduifjes, opgelet! Verras jouw Valentijn dit jaar met een gepersonaliseerde foto in lijst als liefdesgeschenk

Zondag 14 februari is het zo ver… Valentijnsdag! Hoewel de winkels dit jaar niet zo vol zullen liggen met chocolade, knuffelberen en tal van andere liefdescadeaus als voorgaande jaren, betekent dit echter niet dat Valentijnsdag dit jaar zomaar voorbij zal gaan. Integendeel, ook ten tijde van corona kun je van Valentijnsdag een bijzondere dag maken en juist dit jaar jouw lieve vriendin, dierbare opa of juist dat meisje waar je al maanden een crush op hebt, extra verrassen!

Tal van romantische activiteiten

Zo kun je anoniem een leuke, gepersonaliseerde kaart sturen of maak je er een te gekke zondag vol romantische activiteiten van, met bijvoorbeeld een speurtocht, wandeling in het bos of je haalt het restaurant in huis door iets lekkers te bestellen of zelf een schort om te knopen en voor één avond de chef-kok uit te hangen! Zelfs in coronatijd zijn er een heleboel manieren om diegene waar jij een oogje op hebt te verrassen op Valentijnsdag. Gaat een picknick binnenshuis of het volgen van een online massagecursus je te ver, maar vind je alleen een kaartje door de brievenbus gooien toch nét iets te onpersoonlijk? Dan weten wij van Fotoinlijst.nl de perfecte middenweg voor je.

Een fotolijst als liefdesgeschenk

Een lief kaartje of berichtje op Valentijnsdag doet ieders hart smelten, maar wanneer je hier een originele draai aan wil geven, kun je ook gaan voor een persoonlijke foto in lijst als liefdesgeschenk! Of je dit cadeau nou persoonlijk overhandigt of je het anoniem laat bezorgen, zodat het pakket voor 14 februari op de deurmat van jouw Valentijn valt… Alles is mogelijk! Bovendien krijg je van  tot en met vrijdag 12 februari 14:00 uur maar liefst 10% korting op het hele assortiment met de kortingscode: VALENTIJN2021. Wie laat jij weten dat je gek op hem of haar bent met een gepersonaliseerde foto in lijst?

Winkelwagen
De waardering van www.fotoinlijst.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 112 reviews.
Scroll naar boven