Verras jouw collega samen met Fotoinlijst.nl op Secretaressedag

Nu de paasdagen achter de rug zijn, lijkt het misschien alsof er in april geen bijzondere dagen meer op de planning staan. Maar, er is één dag die je natuurlijk niet zomaar voorbij kunt laten gaan! Donderdag 16 april is het namelijk Secretaressedag. Hét moment om jouw collega te laten weten dat je al haar harde werk waardeert en dat je ziet hoe ze zich inzet voor jullie bedrijf. Ben je klaar met het sturen van een standaard kaartje, een doos bonbons of een mok met een inspirerende tekst erop? Gelukkig zijn jij en Fotoinlijst.nl als twee handen op één buik en komen jullie samen deze dag door.

Persoonlijk geschenk

Voorgaande jaren zette jij jouw secretaresse altijd in het zonnetje door haar ’s ochtends op kantoor te verrassen en haar dag te beginnen met een kop koffie, een bosje bloemen op haar bureau of haar een lekkere lunch te brengen in de middag. Wellicht hoor jij nu pas van het bestaan van Secretaressedag en heb je jouw collega al jaren niet verrast. Let dan extra goed op, want dan heb je dit jaar heel wat goed te maken… Maar, wees gerust: daar weten wij van Fotoinlijst.nl ook raad mee.

Hoewel veel mensen nu thuiswerken vanwege de coronacrisis en jij jouw collega nu misschien niet meer op kantoor kunt verrassen, zoals je dat voorgaande jaren deed, bieden wij van Fotoinlijst.nl daar ook een oplossing voor. Hoe je jouw collega op Secretaressedag extra verwend en in de watten legt? Met een persoonlijk geschenk, natuurlijk!

Lijsten met korting

Kies een prachtige lijst uit ons assortiment en bedenk met welke foto je haar dit jaar wilt verrassen. Laat een foto van jullie team omlijsten, kies voor een foto van haar gezin of een kiekje van een eerder bedrijfsuitje. Heb je een keuze kunnen maken? Van donderdag 2 april tot en met woensdag 15 april krijg je maar liefst 10% korting op jouw gehele bestelling met de kortingscode: SECRETARESSEDAG2020. Verras jij jouw secretaresse dit jaar met een ingelijst geschenk van Fotoinlijst.nl?

 

Winkelwagen
De waardering van www.fotoinlijst.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 112 reviews.
Scroll naar boven