International Day Of Happiness

Vier de Internationale Dag van het Geluk en omlijst jouw gelukkigste momenten!

Vandaag, maandag 20 maart, is het de Internationale Dag van het Geluk. Deze ‘International Day of Happiness’ wordt sinds 2012 ieder jaar op deze datum gevierd en staat natuurlijk helemaal in het teken van… Juist, gelukkig zijn! Op deze dag staan we met zijn allen stil bij wat ons gelukkig maakt. Ben jij benieuwd hoe je van vandaag een fijne en vrolijke dag kunt maken? Wij van Fotoinlijst.nl zorgen ervoor dat deze maandag jouw geluksdag wordt!

Kleine geluksmomenten

Er zijn tal van manieren om je gelukkig te voelen. Dat kunnen grote, maar natuurlijk ook kleine dingen zijn. Denk aan de zon die deze maand steeds weer iets vaker schijnt, een lekkere lunch, de lente die er aankomt of een mooie bos tulpen die je jezelf cadeau doet. Geluk betekent voor iedereen iets anders en is heel persoonlijk, maar wat het volgens ons nóg leuker maakt is als je jouw geluk kunt delen met de mensen om je heen. Denk aan je partner, vader, oma of buurvrouw… Er zijn genoeg mensen om te laten stralen op deze Internationale Dag van het Geluk.

Een lijst vol geluk

Hoe je dat geluksgevoel vasthoudt en deelt met de mensen om je heen? Een foto in lijst is volgens ons de perfecte manier om geluk te bewaren en keer op keer opnieuw te voelen. Een foto van een fijne vakantie, die ene persoon die altijd een lach op jouw gezicht tovert of je vriendengroep waar je zoveel lol mee beleeft… Foto’s zijn herinneringen waar je vaak met een glimlach aan terugdenkt en wat is er beter dan deze momenten omlijsten met een stralende foto in lijst? Omlijst jouw gelukkigste momenten met onze houten, aluminium of kunststof fotolijsten en geef jouw vriendin, opa of jezelf vandaag een lijst vol geluk!
Winkelwagen
Scroll naar boven