Twee lachende kinderen balanceren binnen voor een raam voor de schoolfoto's boeken op hun hoofd, spelend in een lichte, zonnige kamer.

Schoolfoto’s inlijsten bij Fotoinlijst.nl en elke dag genieten!

Schoolfoto’s maken… Het is ieder jaar weer een spannend moment! Welke outfit doet jouw dochter aan of koop je toch een nieuw setje om de schoolfoto van jouw zoon dit jaar extra te laten sprankelen? Het maken van de schoolfoto is ieder jaar een hele gebeurtenis. Naast dat je jouw kind graag op de foto laat gaan in zijn of haar mooiste kleren, wordt ook het haar goed gedaan en natuurlijk worden de tanden goed gepoetst voor een stralende lach. Een hele organisatie dus, maar dan heb je ook wat! Want wat is er leuker dan een hele reeks schoolfoto’s om jaren later op terug te kunnen kijken? Na een tijdje heb je een te gekke verzameling en bovendien een heleboel herinneringen om nooit meer te vergeten!

Kostbare schoolfoto’s

Natuurlijk is het zonde om al die lieve schoolfoto’s van jouw kroost zomaar weg te stoppen in een doos op zolder. Waar je deze foto’s dan het beste kan bewaren? In een prachtige fotolijst natuurlijk! In huis zijn ontzettend veel plekken om de foto’s van jouw zoon of dochter tentoon te stellen. Op de vensterbank, in de gang of in de slaapkamer… Niets is te gek! Bovendien is het ook ontzettend leuk om een schoolfoto cadeau te doen. Opa’s en oma’s vinden namelijk niets leuker dan een prachtige, ingelijste foto cadeau krijgen van hun kleinkind. Genoeg mogelijkheden om een aantal van jouw kostbare schoolfoto’s in te lijsten dus!

Een mooi plekje

En dat is precies waar wij van Fotoinlijst.nl je graag een handje bij helpen! Zijn er onlangs nieuwe schoolfoto’s gemaakt van jouw kinderen, heb jij ergens nog oude schoolfoto’s liggen die je graag weer eens tevoorschijn wil halen of ben je zelf schoolfotograaf en wil jij jouw creaties graag meegeven in een unieke fotolijst? In ons assortiment vind je tal van lijsten die geschikt zijn voor de mooiste schoolfoto’s. Verschillende kleuren, materialen en formaten… Of jij jouw aanwinsten nou een mooi plekje wil geven boven de trap of een subtiel plekje op de vensterbank: het kan allemaal. Met de lijsten van Fotoinlijst.nl zorg jij ervoor dat de schoolfoto’s van jouw koters iedere kamer in huis helemaal afmaken!

 

Winkelwagen
De waardering van www.fotoinlijst.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 112 reviews.
Scroll naar boven